Dit zijn de teamleden van Kleur in Apeldoorn. 


Welkom, ik ben Mirjam van Wieringen, eigenaar van Kleur in Apeldoorn.

Met dit activiteitencentrum wil ik een mooie plek creëren waarin mensen mogen zijn wie ze zijn. Zonder verwachtingen en zonder iets te MOETEN.

Je mag je thuis voelen bij Kleur in Apeldoorn!

 

Daarnaast ben ik moeder, Co-active coach, spiritueel schilderes en kindertherapeut i.o. Ik geef diverse workshops waaronder intuïtief schilderen, een training Kleur en Energie, dikke dames/gekke dieren schilderen op een voorgetekend doek met High Tea. 

Klik hier voor al mijn aktiviteiten. 

Je bent van harte welkom bij Kleur in Apeldoorn.

 

 

Hallo ik ben Conny van de Scheur en ben samen met Evert eigenaar van de cadeauwinkel Cadeau variant in Apeldoorn.

In de vitrinekast die in het centrum staat vind je een klein assortiment aan van wat onze winkel te bieden heeft. 

Mijn expertise gebieden zijn: Edelstenen, etherische oliën, geurfrequenties en astrologie.   

 

Hallo allemaal,
Mijn naam is Jannie Plant , eigenaar van Spr-Int  Sprankelend Intuïtief.
Na een zoektocht die mij bracht bij religie,literatuur, allerlei ... en een aantal workshops, o.a reiki en yoga kwam ik tenslotte bij mijn 1e docent Intuïtieve Ontwikkeling . Eindelijk was ik daar waar ik moest zijn en na eerst 1 op 1 sessie"s en daarna de 4 jarige opleiding mocht ik me healer en reader noemen.
Dit heeft mij zoveel gebracht dat ik uiteindelijk mijn eigen praktijk ben begonnen, eerst met een partner en nu alleen, om ieder die dat wil te ondersteunen en te begeleiden op zijn of haar ontdekkingsreis naar "wie ben ik en wat wil ik ".

Hoop jullie te ontmoeten, lieve groet, Jannie Plant 

 

 

Hallo kleurige mensen, 

Mijn naam is Caroline Geerling.  Ik ben afgelopen jaar 50 geworden en dit stond in het teken van een nieuw begin. Een nieuw begin in Apeldoorn om te wonen bij de liefde van mijn leven. Ik werk voornamelijk met verf en materie en combineer natuurlijke elementen zoals vilt, wol, roest, zand of tegellijm (pasta) in de compositie van mijn landschappen en probeer deze te integreren, om zo tot een mooi samenspel te komen. Door te werken met deze verschillende materialen is het altijd weer spannend hoe de uitwerking is in combinatie met kleur en verf. Ben jij ook creatief (of misschien wel helemaal niet)? Zou je je kennis willen uitbreiden? Of gewoon willen beginnen met deze vorm van schilderen en geïnspireerd raken? Dat kan nu! Klik hier voor mijn website.

Namaste en tot ziens bij Kleur in Apeldoorn.  

 

 

 

Mijn naam is Karin Jongedijk.

Graag begeleid ik mensen op hun levenspad.

Als energetisch en Touch of Matrix therapeut ga ik in op de persoonlijke vraag van een  cliënt. Vanuit mijn invoelend en sterk beeldend vermogen mag ik je helpen om meer inzicht te krijgen in wat er onbewust speelt. Hiervoor stem ik me af op het Veld en krijg ik informatie. Vanuit de geestelijke wereld voel ik mij hierin gesteund. Ik werk intuïtief en geef door wat er zich toont en wat ik voel.

Vanuit holistische visie kijk ik naar de mens. We bestaan niet alleen uit een fysiek lichaam, dat is slechts een deel. Tevens is er een groter geheel waarvan wij onderdeel uitmaken. Deze aspecten zijn onlosmakelijk verbonden met elkaar en beïnvloeden elkaar voortdurend.

 

Wil je uit je oude patronen stappen , meer inzicht in wat er onbewust speelt en werken aan innerlijke groei?

Ik geef thema workshops, 1-op-1 sessies, groepslessen en familieopstellingen die je daarbij kunnen helpen.

Voel je welkom bij Kleur in Apeldoorn.

Kleurrijke en liefdevolle groet