Partners


Dit zijn mensen die actief een bijdrage leveren om Kleur in Apeldoorn vorm te geven en op de kaart te zetten. Zij bieden hun producten en diensten aan op de locatie van Kleur in Apeldoorn en verzorgen naast  de promotie van hun eigen diensten en producten ook de promotie van hun collega's en ( indien daar prijs op wordt gesteld) van de huurders van de ruimtes van Kleur in Apeldoorn. 


Mirjam van Wieringen, moeder, hoedster van Kleur in Apeldoorn, Co-active coach, spiritueel schilderes , Cristalhealer en gek op cavia's.

Ik geef workshops intuitief schilderen, engelenavonden, een training Kleur en Energie en workshops dikke dames/gekke koeien schilderen met een High Tea.

Hooggevoelig, creatief, spiritueel, open minded en meedenkend.

Wil je mij leren kennen?

Kom dan op een vrijdag (10.00-12.00 uur) naar Kleur in Apeldoorn. Ik kijk naar je uit!

Liefs Mirjam 

 


Hallo ik ben Conny van de Scheur en ben samen met Evert eigenaar van de cadeauwinkel Cadeau variant in Apeldoorn.

In de vitrinekast die in het centrum staat vind je een klein assortiment aan van wat onze winkel te bieden heeft. 

Mijn expertise gebieden zijn: Edelstenen, etherische oliën, geurfrequenties en astrologie.   

 


Ik ben Gerda van Es Geboren op 5 december 1950 in Den Haag en sinds 2007 woonachtig in Twello en nu in Apeldoorn.
Ik heb diverse opleidingen gedaan zoals Hypno/regressietherapie, voetreflextherapie, Quantum Touch, maar mijn liefde ligt bij de Tarotkaart, Healingen geven en Metamorfosemassage.
De Tarotkaart geeft je inzicht in een situatie maar kan je ook raad geven. Als ik bezig ben krijg ik door wat ik mag zeggen. Ik maak ook kleine schilderijtjes op houtschijfjes met een boodschap. Een healing is altijd fijn om te ontvangen dat geeft zoveel rust en ontspanning maar er kan ook ineens een inzicht komen of er kan een genezingsproces in gang worden gezet. Hetzelfde geldt voor een Metamorfosemassage, dit geeft zoveel ontspanning en is een hulpmiddel op weg naar genezing, bewustwording en spirituele groei. Een behandeling bestaat uit een zachte aanraking van de reflexzones van de wervelkolom op de voeten, handen en het hoofd. Er worden blokkades aangeraakt die vervolgens opgelost kunnen worden. Deze behandelingen doe ik samen met mijn gids, ik ben het kanaal waardoor gewerkt wordt.
Liefs Gerda 


“Samenwerken aan bewustzijn”  en ook:

  • Samenwerken aan bewust zijn.
  • Samen werken aan bewust zijn.
  • Samen werken aan bewustzijn.

Mijn naam is Ben Sünnen van Es.

Coach en ondersteuning voor mens en onderneming. Door de kracht van de mens, zowel zelfstandig als binnen een onderneming te bundelen, wordt de mens en de onderneming als vanzelf succesvol. Begeleiding/spiegeling gebeurt aan de hand van een organisch stappenmodel, dat direct in de praktijk wordt uitgevoerd. Uitgangspunt is de passie. Hoe vind je de passie? "De mens is het startpunt van zijn/haar eigen succes".

 

Klankbord op de volgende aandachtsgebieden:

  • Gezondheid
  • Zingeving
  • Zekerheden (bv financiën)
  • Relaties
  • Gedrag

Steekwoorden: onafhankelijk, confronteren, enthousiast, nieuwsgierig, kwaliteitsbewust en praktisch, durf en eigen verantwoordelijkheid.

Bij Kleur in Apeldoorn verzorg ik zowel individuele als groepsconsulten. Daarnaast houd ik regelmatig workshops. Ik zie u graag een keer in het mooie centrum van Kleur in Apeldoorn.  

Hallo allemaal,
Mijn naam is Jannie Plant , eigenaar van Spr-Int  Sprankelend Intuïtief.
Na een zoektocht die mij bracht bij religie,literatuur, allerlei ... en een aantal workshops, o.a reiki en yoga kwam ik tenslotte bij mijn 1e docent Intuïtieve Ontwikkeling . Eindelijk was ik daar waar ik moest zijn en na eerst 1 op 1 sessie"s en daarna de 4 jarige opleiding mocht ik me healer en reader noemen.
Dit heeft mij zoveel gebracht dat ik uiteindelijk mijn eigen praktijk ben begonnen, eerst met een partner en nu alleen, om ieder die dat wil te ondersteunen en te begeleiden op zijn of haar ontdekkingsreis naar "wie ben ik en wat wil ik ".


De activiteiten vinden plaats bij 'Kleur in Apeldoorn
Hoop jullie te ontmoeten, lieve groet, Jannie Plant 

Hallo kleurige mensen,

 

Mijn naam is Caroline Geerling. Ik word dit jaar in september 50  en merk dat dit jaar,2017,  tevens in het teken staat van nieuw begin. Nieuw begin in Apeldoorn om te wonen bij de liefde van mijn leven. Nieuw begin voor BodyBalanZ, mijn praktijk voor massage, vitaliteit & coaching, om te werken bij Kleur in Apeldoorn. En dan beschouw ik 50 ook als een mooi begin voor de tweede helft van mijn leven. In mijn praktijk werk ik vanuit een holistische visie en bied ik een mix van massage, vitaliteit en coaching. Door de integrale massage komen spanningen los en ervaar je meer energie. Soms is er echter meer nodig, zoals het veranderen van je dagindeling, je slaap- of bewegingspatroon om je te kunnen ontspannen, je grenzen te herkennen en meer energie te krijgen. Ik kijk daarbij naar de mens als geheel. Oefeningen en massage , coaching en vitaliteits advies gebruik ik vaak in combinatie tijdens een behandeltraject.  Ze werken aanvullend en hebben daarom meer effect. 

Naast mij  eigen praktijk zal ik als partner van Kleur ook regelmatig aanwezig zijn om mee te doen met.de activiteiten, als gastdocent optreden en in de toekomst ook zelf.workshops en cursussen aanbieden. 

Namaste en tot ziens in mijn praktijk en bij Kleur in Apeldoorn.  

 

 

 

Mijn naam is Karin Jongedijk.

Graag begeleid ik mensen op hun levenspad.

Als energetisch en Touch of Matrix therapeut ga ik in op de persoonlijke vraag van een  cliënt. Vanuit mijn invoelend en sterk beeldend vermogen mag ik je helpen om meer inzicht te krijgen in wat er onbewust speelt. Hiervoor stem ik me af op het Veld en krijg ik informatie. Vanuit de geestelijke wereld voel ik mij hierin gesteund. Ik werk intuïtief en geef door wat er zich toont en wat ik voel.

Vanuit holistische visie kijk ik naar de mens. We bestaan niet alleen uit een fysiek lichaam, dat is slechts een deel. Tevens is er een groter geheel waarvan wij onderdeel uitmaken. Deze aspecten zijn onlosmakelijk verbonden met elkaar en beïnvloeden elkaar voortdurend.

 

Wil je uit je oude patronen stappen , meer inzicht in wat er onbewust speelt en werken aan innerlijke groei?

Ik geef thema workshops, 1-op-1 sessies, groepslessen en familieopstellingen die je daarbij kunnen helpen.

Voel je welkom bij Kleur in Apeldoorn.

Kleurrijke en liefdevolle groet