Huurders


Dit zijn mensen of organisaties, die de ruimte van Kleur in Apeldoorn regelmatig huren voor eigen activiteiten ( diensten en producten). Zij promoten hun eigen business en maken alleen gebruik van de ruimte bij Kleur in Apeldoorn. Promotie door Kleur in Apeldoorn geschiedt op aanvraag en tegen een extra vergoeding. 


Jetty Kuiper, organisator van Global Sisterhood Nederland

 

Inmiddels zijn er duizenden vrouwen in 65 landen overal ter wereld die met elkaar een cirkel van kracht, liefde en licht vormen; die iets met elkaar willen doen of voor elkaar willen betekenen. Zij zorgen er op deze manier voor dat er in de gehele wereld verbinding ontstaat. Licht en liefde als een mooi tegenwicht van krachtige vrouwen!!! Juist nu erg nodig...........

 
Door als vrouwen wereldwijd samen te komen op Internationale Vrouwendag wordt er een gezamenlijke kracht aangesproken; een kracht die het mogelijk maakt om verder te gaan dan je eigen kunnen. Sisterhood gaat verder dan een vriendschap; sisters heb je over de hele wereld en ze zitten dichtbij: een familielid, kennis, buurvrouw, collega of uiteraard ook een vriendin.

Meer info: www.JettyKuiper.nl (“The circle of life”).