Teamleden


Dit zijn de teamleden. 


Welkom, ik ben Mirjam van Wieringen, moeder, initiatiefneemster van Kleur in Apeldoorn, Co-active coach, spiritueel schilderes , Seleniet Kristalhealer en gek op cavia's.

Ik geef workshops intuitief schilderen, een training Kleur en Energie en workshops dikke dames/gekke koeien schilderen met een High Tea. (kijk voor al mijn aktiviteiten op WWW.MIRJAMSKLEUR.NL )

 

 


Hallo ik ben Conny van de Scheur en ben samen met Evert eigenaar van de cadeauwinkel Cadeau variant in Apeldoorn.

In de vitrinekast die in het centrum staat vind je een klein assortiment aan van wat onze winkel te bieden heeft. 

Mijn expertise gebieden zijn: Edelstenen, etherische oliën, geurfrequenties en astrologie.   

 


Ik ben Gerda van Es Geboren op 5 december 1950 in Den Haag en sinds 2007 woonachtig in Twello en nu in Apeldoorn.
Ik heb diverse opleidingen gedaan zoals Hypno/regressietherapie, voetreflextherapie, Quantum Touch, maar mijn liefde ligt bij de Tarotkaart, Healingen geven en Metamorfosemassage.
De Tarotkaart geeft je inzicht in een situatie maar kan je ook raad geven. Als ik bezig ben krijg ik door wat ik mag zeggen. Ik maak ook kleine schilderijtjes op houtschijfjes met een boodschap. Een healing is altijd fijn om te ontvangen dat geeft zoveel rust en ontspanning maar er kan ook ineens een inzicht komen of er kan een genezingsproces in gang worden gezet. Hetzelfde geldt voor een Metamorfosemassage, dit geeft zoveel ontspanning en is een hulpmiddel op weg naar genezing, bewustwording en spirituele groei. Een behandeling bestaat uit een zachte aanraking van de reflexzones van de wervelkolom op de voeten, handen en het hoofd. Er worden blokkades aangeraakt die vervolgens opgelost kunnen worden. Deze behandelingen doe ik samen met mijn gids, ik ben het kanaal waardoor gewerkt wordt.
Liefs Gerda 


“Samenwerken aan bewustzijn”  en ook:

  • Samenwerken aan bewust zijn.
  • Samen werken aan bewust zijn.
  • Samen werken aan bewustzijn.

Mijn naam is Ben Sünnen van Es.

Coach en ondersteuning voor mens en onderneming. Door de kracht van de mens, zowel zelfstandig als binnen een onderneming te bundelen, wordt de mens en de onderneming als vanzelf succesvol. Begeleiding/spiegeling gebeurt aan de hand van een organisch stappenmodel, dat direct in de praktijk wordt uitgevoerd. Uitgangspunt is de passie. Hoe vind je de passie? "De mens is het startpunt van zijn/haar eigen succes".

 

Klankbord op de volgende aandachtsgebieden:

  • Gezondheid
  • Zingeving
  • Zekerheden (bv financiën)
  • Relaties
  • Gedrag

Steekwoorden: onafhankelijk, confronteren, enthousiast, nieuwsgierig, kwaliteitsbewust en praktisch, durf en eigen verantwoordelijkheid.

Bij Kleur in Apeldoorn verzorg ik zowel individuele als groepsconsulten. Daarnaast houd ik regelmatig workshops. Ik zie u graag een keer in het mooie centrum van Kleur in Apeldoorn.  

Hallo allemaal,
Mijn naam is Jannie Plant , eigenaar van Spr-Int  Sprankelend Intuïtief.
Na een zoektocht die mij bracht bij religie,literatuur, allerlei ... en een aantal workshops, o.a reiki en yoga kwam ik tenslotte bij mijn 1e docent Intuïtieve Ontwikkeling . Eindelijk was ik daar waar ik moest zijn en na eerst 1 op 1 sessie"s en daarna de 4 jarige opleiding mocht ik me healer en reader noemen.
Dit heeft mij zoveel gebracht dat ik uiteindelijk mijn eigen praktijk ben begonnen, eerst met een partner en nu alleen, om ieder die dat wil te ondersteunen en te begeleiden op zijn of haar ontdekkingsreis naar "wie ben ik en wat wil ik ".


De activiteiten vinden plaats bij 'Kleur in Apeldoorn
Hoop jullie te ontmoeten, lieve groet, Jannie Plant 

Hallo kleurige mensen,

 

Mijn naam is Caroline Geerling.  Ik ben afgelopen jaar 50 geworden en dit stond in het teken van een nieuw begin. Een nieuw begin in Apeldoorn om te wonen bij de liefde van mijn leven. Ik werk voornamelijk met verf en materie en combineer natuurlijke elementen zoals vilt, wo;, roest, zand of tegellijm (pasta) in de compositie van mijn landschappen en probeel deze te integreren, om zo tot een mooi samenspel te komen. Door te werken met deze verschillende materialen is het altijd weer spannend hoe de uitwerking is in combinatie met kleur en verf. Ben jij ook creatief (of misschien wel helemaal niet)? Zou je je kennis willen uitbreiden? Of gewoon willen beginnen met deze vorm van schilderen en geinspireerd raken? Dat kan nu!

Namaste en tot ziens bij Kleur in Apeldoorn.  

 

 

 

Mijn naam is Karin Jongedijk.

Graag begeleid ik mensen op hun levenspad.

Als energetisch en Touch of Matrix therapeut ga ik in op de persoonlijke vraag van een  cliënt. Vanuit mijn invoelend en sterk beeldend vermogen mag ik je helpen om meer inzicht te krijgen in wat er onbewust speelt. Hiervoor stem ik me af op het Veld en krijg ik informatie. Vanuit de geestelijke wereld voel ik mij hierin gesteund. Ik werk intuïtief en geef door wat er zich toont en wat ik voel.

Vanuit holistische visie kijk ik naar de mens. We bestaan niet alleen uit een fysiek lichaam, dat is slechts een deel. Tevens is er een groter geheel waarvan wij onderdeel uitmaken. Deze aspecten zijn onlosmakelijk verbonden met elkaar en beïnvloeden elkaar voortdurend.

 

Wil je uit je oude patronen stappen , meer inzicht in wat er onbewust speelt en werken aan innerlijke groei?

Ik geef thema workshops, 1-op-1 sessies, groepslessen en familieopstellingen die je daarbij kunnen helpen.

Voel je welkom bij Kleur in Apeldoorn.

Kleurrijke en liefdevolle groet